Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2013 15:37 - Най-доброто попадение на шапки
Автор: shapkakibg Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 549 Коментари: 0 Гласове:
0



Най-доброто попадение на шапки online е това, при което сте успели да улучите своя размер, а и модела, който най-добре ви подхожда. И поради факта, че много магазини в Мрежата предлагат връщане на стоката до седем дни или пък пробване на място при куриера преди да платите, то има голяма полза от електронното пазаруване. И практичност.  Защото вместо да обикаляте сто магазина, докато си изберете подходящата шапка, то с едно просто кликване може да намерите вашата сред многото шапки online и да приключите покупката за няколко секундиудовлетворени и с нещо прекрасно.

Когато избирате шапки online трябва да гледате дали снимката или снимките, на която е показана шапката съдържа и вариант с реален модел. Т.е. да прецените как ще стои шапката на жив човек, а не просто снимана така в нищото. Защото когато обекта е сниман на бял фон и изчистен, той може да показва много от нещата не в светлината, в която действително биха били. На главата ви например.
image

Другото важно нещо да си измерите обиколката на главата и да видите дали има размери. Ако вашата шапка е с нещо от типа на универсален размер, силно ви съветваме да се откажете от нея, защото това в повечето случаи означаваза прекалено малки глави, но не и за вашата. Т.е. малко встрани от стандартното и почти сигурно е произведена от съмнителни шапкари. Една шапка, както и дреха, трябва да разполага с точни размери, които да упоменават кой може да я носи. Все пак ние не сме универсални, а сме с индивидуални характеристики.

Друг момент е да прецените дали магазина от който избирате шапки online дава възможност да върнете вече поръчания артикул. Видите ли фраза от типаЗакупена стока не се подменя, това трябва да е ясна и червена лампичка за вас, че този търговец не смята да работи за клиентите си, а по-скоро за себе си.

И преди всичкотърсете второ мнение, на човек, който вече се е снабдил с нещо от избрания от вас магазин за шапки online. Това е най-сигурният начин или почти най-сигурният, че ще направите правилният избор на един практичен продукт.




Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shapkakibg
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 5519
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031